Hillerstorp-6433

Utemöbler i det gröna

Förra året laddade vi upp våra uteplatser med en hel drös nya utemöbler. I år fick den här rottinggruppen från Hillerstorp flytta hem till oss.

Jag är fullkomligt kär i de här möblerna. Och i höst (hemska tanke) kommer de få flytta in. Hur bra med utemöbler som funkar lika bra inomhus?

Och glasbordet kommer bli perfekt som soffbord. Har tappat räkningen på hur många år jag letat efter det perfekta soffbordet. Men jag tror banne mig att jag hittat rätt nu.

Det vackraste av fat som jag köpte på loppis för 5 kronor när jag var hemma i Jönköping senast. Den gröna färgen gör något med mig.

Fick en högst relevant fråga av en läsare som undrade över hur man bäst tar hand om sina rottingmöbler när de står utomhus. Och Hillerstorps råd är:

Möbler i naturrotting kan givetvis stå ute, men för ett långt och lyckligt liv rekommenderar vi att möbeln står skyddat, gärna under tak. Möbeln är väldigt lätt vilket underlättar möjligheten att flytta möbeln vid dåligt väder.

Detta inlägg får avlutas med en något skakig men väl sammanfattande bild.

23
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Inga-Lill

    Såå vackert med rotting ???

  2. Vilka ljuvliga bilder, du har verkligen skapat en fantastisk oas i trädgården. Trevlig sommar önskar vi från Hillerstorp!

  3. Per Järvholm

    Önskar prisuppgift på soffgrupp i rotting

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.