VilleroyBoch2

Duka som om det vore din sista dukning

Jag gjorde ett samarbete med anrika Villeroy & Boch på mitt Instagram i veckan, och tänkte att vore kul att visa upp bilderna även här på bloggen. Jag hade som midsommarlöfte (ja, jag avger en typ av nyårslöfte för mig själv även vid midsommar) och i år var det att bli bättre på att visa upp mer av det jobb jag gör även på bloggen. Ett sätt att maximera mitt digitala avtryck med intryck från min vardag.

Jag låter helt enkelt bilderna få säga sitt. Det blir lättast så.

Gillade ni inlägget? Ingen blir gladare än jag om ni trycker på det lilla hjärtat!

23
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Inga-Lill

    Helt underbara bilder! Just love them??!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.