Boråstapeter_blogg-22-2

Rummet du aldrig sett tidigare – Boråstapeterhuset del 2

Inlägg i stolt samarbete med Boråstapeter.

Om vi backar bandet några dagar så hade jag alltså ett gäng underbara människor hemma hos mig på det mysigaste eventet i mannaminne. Ja, jag sa det. Kanske inte så ödmjukt att tycka om ett event man själv roddat, men jag ville på riktigt inte att kvällen skulle ta slut.

I del 1 av den här bloggserien fick ni se vardagsrum, glasveranda och sovrum. Så jag tycker att vi rör oss en våning upp.

Där i bakgrunden ser ni Dahlia garden, en nyhet hos Boråstapeter. Så otroligt vacker. Den ska jag berätta mer om i del 3. Trapphallen upp till övervåningen har fått den drömmen på sina väggar, där det är sex meter som högst.

Här står min instafavorit alla kategorier, @kajsa_magdalena. Hon är på pricken så gullig och härlig som hennes namn gör gällande. Hon har ett hem och en garderob som är så galet mycket to-die-for. Och faktum är att man kan hyra hennes garderob. Hon startade nyligen detta on-brand-nutids-klockrena koncept; @kajsamagdalenastyleforrent, där man alltså kan hyra en outfit. Det är så smart och det är så framtid.

Kajsa har bloggat sådär fint om kvällen som bara hon kan.

Låt oss röra oss vidare in i rummet, det där rummet som jag så sällan visar. Det har bara varit vitt och stökigt sedan vi flyttade in. Men nu, med denna Art deco-inspirerade tapeten Anno Ulricehamn från Boråstapeter uppe så känns det så mycket mer ombonat och mysigt.

Fåtöljer och soffa är arvegods från min sambos släkt och jag tyckte att det blev så bra när de blåa nyanserna plockas upp i tapeten.

Mönstret är ett arkivmönster med 100 år på nacken som Boråstapeters Head of Design, Sissa Sundling, berättade om. Jag som älskar allt som har historia blir sådär löjligt pirrig över att få sådan fakta.

I killarnas rum har de sötaste barntapeterna kommit upp. Djurtemat är påtagligt i den urgulliga kollektionen som Boråstapeter gjort i samarbete med Newbie. Varning för ha-begär på de tapeterna.

Inne i sovalkoverna sitter genomsöta Forest Friends Mural. Jag gillar den lika mycket som Carl-Philip och Alexander gör. Det sista de ser innan de somnar är de söta små lurviga vännerna och smultronen som gör att man nästan känner lukten av svensk sommar.

Bäddat i mjukaste rosa från Midnatt.
Eftersom både jag och killarna älskar att blanda färger och mönster så gjorde sig Whales alldeles strålande bra på resten av väggarna. Skåpet köpte jag på loppis i Dalarna förra sommaren. Vimpeln på väggen har en av mina barndomsvänner gjort till Carl-Philip. Åh vad jag gillar den.
Sovalkoverna är gamla kattvindar som vi lät öppna upp. Och extra plus att där fanns små fönster. Jag måste bara få upp gardiner nu när det börjar bli ljusare. Som ni ser så kom jag bara till gardinstången.
Boråstapeters Head of Design, Sissa Sundling berättar om de vackra tapeterna.

För den som håller räkningen så har vi Anno Ulricehamn även i gästtoaletten, men där i grön-guldig färgställning.

Handdukar i Dusty pink från Linum.

Min nya bekantskap Emma Wallmén matchade tapeten kvällen till ära. För övrigt så bara måste ni kolla in hennes hem. Oj, vad det syns att hon är stylist och oj, vilken fingertoppskänsla hon har. Hon är dessutom en av två stjärnor bakom nystartade @instaverket som ni ska hålla ögonen öppna på.

Du har just läst del 2 i bloggserien Boråstapeterhuset i tre delar. För vem kan sammanfatta en sådan fin kväll i ett inlägg? Inte är det jag.

18
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Lena Petersson

    Å vad fiiint! Var hittar man mattan i killarnas rum? Finaste jag sett! ❤️

  2. Inga-Lill

    Såå himla mysigt😍😍😍!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.