Yves_liggande-1

Skönhetsvård från växtriket

Nu ska vi öppna en riktigt härlig godispåse till samarbete: i ett år framöver kommer jag vara ambassadör för Yves Rocher. Ett skönhetsvårdsmärke från växtriket. Familjeägt och grundat i den lilla staden i La Gacilly, Bretagne, i Frankrike för 60 år sedan. Mer on brand mig kan det knappast bli, frankofil och blomstergalning som jag är.

På bilderna ser ni två produkter som jag använder frekvent just nu. Dels den underbara fotpeelingen med ekologisk lavendel.

Och dels deras koncentrerade duschcreme som räcker till lika många duschar som en klassisk duschgel på 400 ml, men där flaskan består av 50 % mindre plast. Så bra!

Jag har fått så många frågor om nattlinnet jag har på bilderna och det kommer från Dôen, ett klädmärke baserat i LA. Jag har haft ett liknande från Laura Ashley som jag köpte i NY för över 10 år sedan, men jag har använt det så mycket att det har fått stora hål. Jag förutspår att även detta kommer nötas på ordentligt och kommer få en mycket låg PPA.

Men som sagt, det här var inte det sista ni såg från mig och Yves Rocher det här året. Ser så mycket fram emot detta samarbete!

12
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.