Pion-3-3

Är pionerna på riktigt?

Jag har tänkt på detta blogginlägg sen jag lade upp den där bilden som rev instagram i paritet med de här bilderna. Och den mest förekommande frågan: är de riktiga? Jag brukar ha som regel att svara på alla frågor jag får i flödet och på DM på mitt instagram men då hade jag inte gjort annat under Valborgshelgen.

Så jag tänkte att jag gör bäst i att svänga ihop ett blogginlägg.

Och för att ge svar på tal: givetvis är de äkta. De heter något så extravagant som Coral Sunset Extras. Det krävs ändå lite swag för att bära upp det namnet. Men de gör det med bravur, om ni frågar mig.

Så här års fräser jag upp en stig mellan hemmet och Zetas trädgård som är min närmsta, bästa trädgårdshandel. Och under nästa besök blir det garanterat en planta ovan nämnd som får följa med hem till Älvsjö.

Jag kan inte skriva detta inlägg utan att nämna att alla ser inte på dessa bilder med blida ögon. Dessa små vänner har rest långt. Jag är medveten om det. Jag köpte dem hos en grossist för att jag behövde dem som rekvisita till ett jobb som krävde det. För att tala klarspråk: de har inte växt upp i Sverige. Så är det när man skapar innehåll för framtiden. Egentligen vill jag inget hellre än att bara följa säsong och det naturen bjuder på för stunden. Därför välkomnar jag med vidöppna armar trenden som många hakat på: att odla snittblommor hemma i trädgården. Och jag lovar att ni kommer få hänga med på den resan från vår trädgård under sommaren.

16
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Inga-Lill

    Osannolikt VACKRA
    🌸🌺🌸🌺🌸🌺!!!

  2. Ingrid Wenell

    De är verkligen helt galet vackra. Så man inte tror på dem nästan!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.