YVESROCHER2020-2

Hudvård från växtriket

I samarbete med Yves Rocher

Skönhetsvårdsmärke från växtriket. Det finns inget som känns så rätt i kropp och själ att använda. Här är en nyhet hudvårdsserier med Kamomill, ni vet blomman som är bra för våra kroppar på många sätt? I den här serien finns bland annat en rengöringsolja som är helt underbar. Den tar effektivt bort rester av makeup, även vattenfast, utan att kännas det minsta fet.

  

Dessutom får huden får näring och blir lugnad. Minns att jag frågade en gammal vän till mig, som jobbat som makeupartist i många år, om hennes allra bästa tips, och hon svarade: hittar du en bra olja att rengöra ansiktet med- håll hårt i den. För inget är så bra för huden. Att Yves Rochers produkter är helt utan silikon, alkohol, parfym och mineralolja och med över 99 % ingredienser med naturligt ursprung, känns bara så bra.

Har ni inte kollat in skönhetsmärket med botaniskt ursprung som grundades i den lilla staden i La Gacilly, Bretagne i Frankrike för 60 år sedan, och som än idag ägs och drivs som familjeföretag, så tycker jag att ni ska göra det idag!

2
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.