Brunch-2-2

Sommarbrunch i det gröna

I annonssamarbete med Arvid Nordquist Vinhandel

Inlägget är ett samarbete sponsrat av Arvid Nordquist Vinhandel och KWV Cuvée Rosé. KWV Cuvée Rosé, är ett mousserande vin som är halvtorrt och fruktigt med toner av jordgubbar och som passar mycket bra som ett sötare dryckesinslag till välkomstdrink. brunch eller efterrätt.

Så här i slutspurten av semesterlunket, varför inte sätta lite extra guldkant på dagen och överraska någon du gillar med en härlig brunch i det gröna? I glasen servers givetvis ett välkylt KWV Cuvée Rosé som är fruktigt och lätt, med toner av jordgubbar och tropisk frukt. Kan nästan inte bli mer sommar.

Knäckebröd, mjukost och rädisor (som dessutom blir så vackra när man skär dem tunt) är en riktigt fräsch macka att starta dagen med. För att få lite extra sting i mackan kan man med fördel slänga på några skivade tomater, sesamfrön, chiliflakes och krasse.

Vill du ha andra härliga tips på gottigheter till brunch så tycker att du ska kolla in SMAKA som är Arvid Nordquists onlinemagasin. Varför inte testa Vegansk Toast Skagen, Rostat pumpasmör eller Picklade heta tomater?

Jordgubbar och grapefrukt är en självklarhet när det vankas brunch. Det är sen gammalt.

Luktärtor och krasse är så vackert att garnera med! Krassen är ätbar, dock ej luktärtan så lägg den åt sidan när det är dags att äta.

Prinsesstårtan är faktiskt inte dedikerad till enbart födelsedagar. Jag köpte en vanlig från frysdisken och gjorde en variant på “naken” prinsesstårta genom att ta bort marsipanen på kanterna och istället garnera med kamomill- ytterligare tips på ätbar blomma. Blir så gulligt när blommor får pryda kanten på en tårta så tycker jag.

Ingen brunch utan rejält med kaffe i kopparna. I de små glasen serveras nypressad äpple- och jordgubbsjuice.

KWV Cuvée Rosé. Jag har sagt det förut, men denna flaska är så on brand mig. Jag menar, en svagt rosa flaska med blommor på etiketten. Dessutom så somrig!

Hoppas ni har en riktigt absolut svensk (med tanke på Coronan) sommar! Och tryck mer än gärna på det lilla hjärtat- det värmer i sommarvärmen.

13
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.