Mockups Design

Ett liv du inte kan värja dig för – Livsjournalen 2021

Reklam för egen verksamhet

Nu är den här. Uppföljaren till vår bokbebis Livsjournalen som lanserades förra året! Mottagandet var bortom allt vad vi någonsin vågade drömma om.

2020 är ett år vi sent kommer glömma. När det känts som alla rödljus lyst mot oss. Oavsett hur det påverkat dig och ditt liv, så går ingen av oss oberörd. Men det är först när vi stannar upp, när livet plötsligt sätts på paus, som vi tvingas lyssna inåt och lär oss åter-värdesätta det som verkligen, på riktigt, betyder något i våra liv. I första upplagan av Livsjournalen fokuserade vi på att hitta sin passion, i årets upplaga är fokus på balans i tillvaron och det hållbara måendet.

Är det inte konstigt hur vi planerar för allt kortsiktigt i livet, allt från jobbprojekt till sommarplaner, fylla-jämnt-fester till nytt kök, men hur lite vi planerar för det långsiktiga i livet? Det som på riktigt betyder något? Tillåt dig själv att göra annorlunda 2021. Våra måsten och ”att göra-listor” blir våra dagar, våra veckor, som blir våra liv. Låt Livsjournalen vara en trygg och varm plats att falla tillbaka till om och om igen. Det du fyller Livsjournalen med är bara ditt och bara till för dig.

“Mitt liv hände inte bara, jag skapade det”  har varit våra ledord i allt vi gjort kring Livsjournalen.

I 2021:s upplaga inleder vi med att reflektera över det gångna året – för att landa i vad man vill göra annorlunda under 2021. Eller kanske komma fram till att man vill fortsätta på den inslagna vägen som funkar för just ditt liv.

För varje månad finns ett avsnitt för livsplanering som hjälper dig att kartlägga och se på din tid, ditt liv, genom nya filter.

Inför varje vecka finns ett avsnitt för planering och efter varje vecka ett uppslag för reflektion.

Veckouppslagen är rena och enkla att fylla i. Varje dag kan man fylla i dagens prioritet, tidsbokade aktiviteter, surdegar att uträtta och mående. Varje vecka finns några rader för veckans fokus och affirmation.

Med Livsjournalen får du en personlig coach i kalenderformat. En vacker bok att fylla med alla dina tankar, drömmar och reflektioner. Du kommer att bli guidad under ett års tid för att du ska få mer tid till det som egentligen är viktigt för dig och få sköna analoga pauser för reflektion. En chans att ställa dig själv alla de viktiga frågorna du annars aldrig hinner stanna upp och fundera över. Den perfekta julklappen till alla du känner!

Till och med 30/11 kan du förhandsboka Livsjournalen 2021 till specialpriset 329 kr (ordpris 359 kr). Leverans sker vecka 50. Beställ på livsjournalen.se.

6
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Sonja

    Hej, jag är intresserad av livsjournalen, men jag bor i Tyskland just nu och kan inte kommer till Sverige över jul. Skickat ni bara inom Norden?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.