VINGAblogg-3

Julklappstips från Vinga Home

Annonssamarbete med Vinga Home

Jag är lite extra glad över detta samarbete då  Vinga Home var ett av de första företag jag jobbade med när jag började jobba som influencer. Och det blev otroligt framgångsrikt! Så nu är det dags igen. Jag har fått tolka och fota mina favoriter i deras sortiment. Produkter som passar oerhört väl som julklappar – håll till godo.

I vacker matt stengods kommer dessa ljuvliga små gröna cocotter, avsedda för portionsserverade rätter. Vi har använt dem så mycket – särskilt till förrätter. Det känns så extra lyxigt att få servera små portioner i. Och som på bilden – att baka härliga saffransbullar i.  Cocotterna är ugnssäkra och den invändiga glasyren gör formen lätt att diska.

Jag gjorde en helt vanlig saffransdeg som kavlades ut med Vingas fina kavel i marmor och rullade till extra stora snäckor som jag gräddade i smörade gröna cocotter.

Jag vispade upp ett ägg med den smidiga vispen som ingår i Vingas fina bakset.

Och penslade dem med den söta penseln som ingår i det fina baksetet som kommer i en fin presentkartong tillsammans med måttet på nästa bild.

Skärbräda Buscot går att få graverad efter önskemål. Själv valde jag sambons namn graverat eftersom det är han som lagar 90% av middagarna här hemma.

Ett redskap som är ett måste i alla kök – Logan Zestjärn. Riv ost, muskot eller citron med detta användbara rivjärn som är tillverkat med ett grepp i akaciaträ och två olika blad i rostfritt stål. Jag använde det för att riva frysta lingon över lussebullarna. Det blev så gott ihop med lite vanlig glasyr.

Med koden WHATDECORATESMYDAY får du just nu 20% rabatt på hela Vinga Homes sortiment.

På bakbordet hade självklart blommor som jag satte i den handblåsta ljuslyktan av glas. Älskar den gröna färgen på den.

Ni kan också vara med och tävla om ett presentkort (värde 1000 kr.) på vingahome.com För att tävla: följ @vingasweden och @whatdecoratesmyday på instagram samt tagga tre vänner som du också tycker ska vara med och tävla. En lycklig vinnare utses 11 december.

Varmt lycka till!

Tävlingen är avslutad och vi säger stort grattis till @thawnestflow.

10
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Cibdol

    Kunde inte hitta en trevlig present till mina föräldrar i år, du ändrade det definitivt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.