vallmo-1-3

Vallmo och några vippjasminer. Då är jobbåret igång!

Första riktiga jobbdagen idag och som den egna chef jag är så firade jag med en bunt vallmo. De har liksom blivit symbolen för att jag är igång med jobbåret. Vallmo och några vippjasminer. Och Livsjournalen såklart. Ni vet kalendern jag skapat tillsammans med Maria för att vi helt enkelt saknade den typen av bok i våra liv. Där allt ryms- livet i stort och smått.

Den vita spetsduken köpte jag hos Linnegalleriet innan jul. Den och några till. De hade så otroligt mycket fint. Till bra priser dessutom. Och man fick ett så väl packat paket att jag nästan blev gråtmild.

Tekannan fyndade jag på Blocket i helgen. Den kommer från Oscar & Clotilde. Det ska dock erkännas att jag sällan dricker te. Jag dricker kaffe så det sprutar ur öronen. Och jag klämmer lätt en kanna på en förmiddag så den här blir perfekt.

Förstår att det kan låta provocerande men jag älskar att komma tillbaka till jobb efter ledighet. Jag är sämst på att vara ledig. Och jag längtar så mycket efter alla roliga jobb som ska göras i år.

Baksidan med att jobba kreativt, och att vara egen, är att vissa dagar behöver man bokstavligen sparka sig ur sängen. För absolut inget blir gjort om jag bara ligger och pillar mig naveln hela dagarna. Och gudarna ska veta att jag också har sketdagar på ren svenska.

Och så var det dessa blommor. De talar man sig liksom inte ur när man springer på dem. Jag har ett beroende och det är just att jag måste omge mig av blommor. Men det är sen gammalt så ska inte skriva er på näsan.

Hur som haver så blir jag alltid lika glad av att ni läser och lämnar ett avtryck genom att klicka på lilla hjärtat.

45
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Håller med dig till fullo, att man ofta får sparka sig ur sängen som egenföretagare, en av de väldigt få nackdelarna (älskar sovmornar, haha!)
    Och jag älskar vallmo, läääängtar efter att få plantera mängder i växthuset till våren!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.