Det här med att baka tycker jag ju hemskt mycket om. Och ibland kan jag gå sönder lite på mitten av suktande efter bananbröd (tur då att det begäret kan stillas något på Aunt Benny i Berlin, även om Australien hittills överträffar alla bananbrödsländer, men dit är det lite långt att åka för just det syftet).
Jag kommer inte i närheten av det goda brödet i eget kök, men det blir gott nog. Dessvärre lever jag nu utan ugn, och det kan lätt bli frustrerande då det begränsar både matlagning och baklagning.
Nåja, vad jag nu vill ha sagt med detta är väl att jag älskar bananbröd. Klart slut.
Translation: I really enjoy baking, all sorts of things. And sometimes I can crave bananbread so much I almost break in half
(a good thing is that Aunt Benny in Berlin can satisfy these huge desires, even though Australia is so far the best bananabreadcountry I’ve experienced, but to go there only for the bread might be slightly too far). I’m not even close to get the same taste on my own bread, but it’s good enough. Unfortunately I am now living in an apartment that holds no oven, which is kind of frustrating since it’s limiting both cooking and baking.
Oh well, I guess all I wanted to say was that I love bananabread. Over and out.