Lovely life midsommar

GLAD MIDSOMMAR

Lite bilder från vår härliga midsommarafton. Alltså småtjejer med blommor i håret – blir det gulligare och somrigare? Nej jag tror inte det! Vi har mest hängt med nära och kära, småkusinerna har busat och vi har ätit så mycket god mat och färska jordgubbar från Halland – definitivt de bästa!

Är väldig nöjd med mina kransar i år som jag gjorde till mig själv, Olivia och hennes kusin Nora. De blev sådär yviga och vilda med blommor enbart plockade från vår trädgård. Rosor, pioner, klematis, förgätmigej, violer och lavendel. Och så lite sommarregn på det. Magiskt!

Hoppas ni fick en underbar dag!

10
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Kristina

    Vilken fin klänning du hade. Var har du köpt den?
    Mvh Kristina

    1. Ingrid Wenell

      Tack snälla! Den ar jag fyndat på Gekås, Ullared 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.