plathuset_gotland_horsne_sommar_intro

Runt knuten här hemma

Just nu kör vi en storrensning här hemma samtidigt som vi räknar ner till semestern. När vi flyttade till vårt sommarhus på Gotland så slogs vår 3-rumslägenhet ihop med ett redan fullt möblerat hus. Det har tagit sin tid för att saker och ting att hitta sin rätta plats och i andra änden veta vilka saker som ska vidare till loppis. Vårt hur är ganska litet och svårmöblerat, men nu tror jag att vi kan ha en plan som kan hålla några år framöver.

Så vi varvar lite halvtråkiga göromål med sommarnjutet runt husknuten. Den här fina grusvägen går precis bakom vårt hus och ner till Hörsne Prästänge. Vår tomt är ganska skuggig eftersom den ligger i en skogsdunge, så när kvällssolen försvunnit vid sjusnåret så går vi ofta den här lilla slingan för att lapa lite mera sol. Längtar så till våra 4 veckor ledigt, förra året var vi inte lediga något alls tillsammans. I år ska vi bara vara på ön och försöka göra så mycket härliga utflykter som möjligt.

Ibland blir jag galet frustrerad på att vårt hem aldrig blir klart, jag kan se hur andra verkar komma i ordning som i ett trollslag. Men jag försöker komma ihåg att det tar sin tid när man gör allt själva utan hantverkare eller tidigare erfarenhet. Samtidigt är det så viktigt att också hinna njuta. Ett hem är ju ett hem ändå, även om det inte ser ut som ett inredningsmagasin : )
Trevlig helg!

5
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Volang

    Så sant så sant! Är säker på att ni har det hur härligt som helst hemma och att massvis med folk är avis på er:) Kram!

    1. Plåthuset

      Inomhusprojekten får vänta medan solen lyser, trädgården får desto mer kärlek just nu 🙂 Snart ses vi och då får du se hur vi har det i lilla plåthuset haha! Kram så länge <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.