Paskblommor-064

Glad påsk!

Glad påsk!

Det blir lite mer sällan mellan mina inlägg på vår och sommar eftersom att jag har så mycket att göra med jobb och roligheter. Men här kommer en påskhälsning med bilder från Expressens bilaga; Leva och Bo, som finns ute i butik nu.

Bilderna är tagna av Pernilla Ahlsén, styling av Emmy Lundström och blomsterstyling av mig förstås.

Vallmo, narcisser, fjärilsranunkel och en blommande kvist. Här har jag använt en blomsterfakir. Det är en metallplatta med metall piggar som sticker upp. I piggarna kan du spetsa fast dina blommor. Blir enkelt, skirt och vackert.

Ranunkel och anemon, finns det några vackrare blommor?

Dom ljusa påskliljorna är av sorten ´pink charm´ och är alldeles underbar om du frågar mig!

Kanske kan jag inspirera dig till att slänga ihop en hängande blomsterinstallation till påskmiddagen? Lätt som en plätt! =)

Lökar på bordet, det är iallfall enkelt  att slänga ihop. Och vackert!

Jag spenderar min påsk i stugan. Första gången vi sover här detta år, som jag har längtat!

Hoppas att du får en fin påsk som läser detta!

Kram! –Nika 

3
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.