Jag brukar bara plåta i dagsljus, avskyr korniga och gula bilder. Men är det nyårsafton så är det, och är man för en gångs skull inte värdinna själv så kanske man skulle kunna knäppa av en liten bild tänkte jag. Så varsågoda, här är lite bilder från vår nyårsafton och så hoppas jag att ni har överseende med den usla bildkvalitén. Vi var hemma hos vänner på ön och bjöds först på en drink med granatäppelkärnor dekorerad med en tallbars-kvist med florsocker på. Till förrätt fick vi gratinerad hummer och vitt vin. Varmrätten bestod av lammytterfilé med tabbouleh, hummus, baba ganoush och fetaost-röra och till det ett glas rött. Till dessert hade Anna på (inrådan av killarna) försökt sig på den (enligt killarna) absolut godaste dessert som någonsin gjorts och som de (killarna) ätit på restaurang lilla ego. Och ja, det var stört gott! Det var ju ingen lätt uppgift utan recept och dessutom hur komplicerat som helst.. jag kan knappt förklara vad det var… det var först en söt, tjock vaniljkräm och ovanpå den salta macadamianötter toppat med chevre-skum. Som sagt, stört gott. Och till det ett glas bubblande dessertvin. Tolvslaget bjöd på finfina fyrverkerier ute på jungfrufjärden och sen blev det musikquiz framåt småtimmarna, klockan 04.15 sneglade jag på klockan innan jag lade huvudet på kudden. Ett riktigt gott nytt år var det!
strenghielm
Jag heter Mari Strenghielm och jag bor i en gammal skärgårdsvilla på Dalarö tillsammans med min man, våra barn och husdjur. Jag jobbar som inredningsstylist och fotograf samt har bloggat sedan år 2010. Bloggar om både mitt jobb och mitt privatliv men det mesta har någon slags förankring till inredning.Numera hittar du bloggen här.