plathuset_therese_julafton

Julafton i Plåthuset

Jag kikar in här idag för att önska er en riktigt god fortsättning! Jag hoppas att ni hade det lika fint igår som vi hade. Det var faktiskt vår första julafton i huset, om man inte räknar med den gången vi firade här när huset fortfarande var vårt sommarhus. Men det är ganska stor skillnad mot nu, när vi har nytt större kök och nyrenoverat badrum. Det var fantastiskt att fira hemma, bara lilla familjen och farfar/svärfar.Säg hej till den evige fotografen! Här är jag med julrosett i håret, dalablå stickad ulltröja från loppis, sammetskjol och min favoritblus i siden med broderier från Theas Vintage.Farfar kom hem till oss vi elva-tiden på förmiddagen för en julfika med saffranskaka och glögg. Sedan spelade han och Harry spelet Råttfällan som låg i morgonpaketet, medan jag och John började förbereda julmaten.Mitt på dagen tittade också solen fram, så himla härligt med lite extra dagsljus!Här är grönkålssallad och fyllda dadlar i görningen.Världens finaste lilla kille Harry väntar spänt på tomten när det börjar att skymma ute <3Hoppas att ni får en fortsatt fin jul! Nu ska jag parkera mig själv framför tv:n en stund och njuta av lugnet.

Vi hörs snart igen och fin kväll till er!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Cecilia Johansson

  Å, så mysiga bilder. Hittade precis in på din blogg! Önskar en fortsatt trevlig jul!

  1. plathuset

   Va roligt att du hittat hit och tusen tack! God fortsättning och gott nytt år till dig <3

 2. LisaMarie

  Åh vilken härlig julafton du verkar ha haft! Måste också bars säga att dina bilder är jättefins och att ni ser ut att ha ett väldigt vackert hem!

  1. plathuset

   Tack så mycket, ja julen var verkligen fin – lugn och skön! Hoppas att du också haft det toppen!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.