IMG_5041

Blomsterkransar

Jag är nog inte den enda som blivit sådär löjligt förtjust i alla dessa vackra kransar. Förra julen gjorde jag ett helt gäng och så även denna, vi har nog haft en krans i varenda rum under julen och jag har haft ett helt gäng på den kalkade väggen i min lilla studio.

Inte är det speciellt svårt att göra dom heller. Jag knipsade av lite Syrénkvistar här från tomten och gjorde först själva stommen med hjälp av ståltråd.  Kransarna klädde jag med granris, buxbom, lingonris, blåbärsris och eucalyptus.

Precis lagom till jul kom ett gigantiskt paket budat hem till mig, jag vill lova att de kändes aningen märkligt när de doftade gran och eucalyptus om paketet men när jag öppnade och såg världens finaste krans blev jag så himla glad. Kanske de finaste paketet på länge och till nästa jul ska jag nog börja skicka kransar istället för julklapp.

Kransen kom från Blomsterkrans som binder mängder av fina kransar.

Nu är all jul bortstädad här hemma men kransarna kommer få hänga kvar, snart stoppar jag kanske in lite vårblommor i dom och om sisådär ett halvår kanske de blir till midsommarkransar. Kransar ska jag ha året runt!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Elleonore

  Så vackert. Du bjuder alltid på så fin inspiration. Vad har du målat denna vägg i för kalkfärg?
  Med vänlig hälsning, Elleonore

  1. annakubel

   Tack snälla! Väggarna är målad med kalkfärg från Jotun! /Anna

 2. JOHANNA

  Den översta bilden är sååå fin!! 🙂

 3. Pernilla

  Hej! Vi ska precis slipa vårt köksgolv och vill ha den tonen som ni har på ert fina golv. Hur har ni behandlat det?

  1. annakubel

   Hej! Vi har vitlaserat alla golven i huset, vi är supernöjda! Golven blir väldigt tåliga dessutom! Kram Anna

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.