Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

Blomsterkransar

Blomsterkransar

Jag är nog inte den enda som blivit sådär löjligt förtjust i alla dessa vackra kransar. Förra julen gjorde jag ett helt gäng och så även denna, vi har nog haft en krans i varenda rum under julen och jag har haft ett helt gäng på den kalkade väggen i min lilla studio.

Inte är det speciellt svårt att göra dom heller. Jag knipsade av lite Syrénkvistar här från tomten och gjorde först själva stommen med hjälp av ståltråd.  Kransarna klädde jag med granris, buxbom, lingonris, blåbärsris och eucalyptus.

Precis lagom till jul kom ett gigantiskt paket budat hem till mig, jag vill lova att de kändes aningen märkligt när de doftade gran och eucalyptus om paketet men när jag öppnade och såg världens finaste krans blev jag så himla glad. Kanske de finaste paketet på länge och till nästa jul ska jag nog börja skicka kransar istället för julklapp.

Kransen kom från Blomsterkrans som binder mängder av fina kransar.

Nu är all jul bortstädad här hemma men kransarna kommer få hänga kvar, snart stoppar jag kanske in lite vårblommor i dom och om sisådär ett halvår kanske de blir till midsommarkransar. Kransar ska jag ha året runt!

0

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Så vackert. Du bjuder alltid på så fin inspiration. Vad har du målat denna vägg i för kalkfärg?
    Med vänlig hälsning, Elleonore

    1. Tack snälla! Väggarna är målad med kalkfärg från Jotun! /Anna

  2. Den översta bilden är sååå fin!! 🙂

  3. Hej! Vi ska precis slipa vårt köksgolv och vill ha den tonen som ni har på ert fina golv. Hur har ni behandlat det?

    1. Hej! Vi har vitlaserat alla golven i huset, vi är supernöjda! Golven blir väldigt tåliga dessutom! Kram Anna

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny