Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Hej slottet

Hej slottet

Igår packade Jasmina och jag bilarna fulla med julstök och begav oss till vår location. Det var nästan så vi tappade andan lite grann när vi klev in, och att mitt i allt försöka påminna sig själv om tidspressen för att inte missa ljuset och att hinna plåta allt vi skulle. Det krävdes en hel del disciplin för allra helst ville nog bara gå runt och fascineras.

Förstår ni lyckan över att få ha allt det här för oss själva?

 

Precis exakt såhär ska mina julklappar se ut i år. Inslagna i något gammal papper, tyg eller tapet, med stora vackra band runt sig. Banden kan användas om och om igen, likaså pappret, fint tycker jag! Banden river man enkelt till av något gammalt tyg.

Aldrig någonsin har väl min gamla kanna fått en lyxigare plats att stå på, i ett slott liksom! Den passade himla fint där!

Den ena rummet vackrare än det andra, och ljuset…sådär alldeles perfekt!

Sen förälskade jag mig i ännu en tapet, en grön blommig sak som suttit där i många hundra år. Fullkomligt älskar mönstret!

En blå tapetdröm!

En suddig julros!

Trots att våra fingrar var iskalla efter en dag här så var vi alldeles pirriga i kroppen, ni vet känslan när minneskortet är fullproppat med bilder som blev precis exakt sådär bra som vi tänkt, kanske till och med lite finare.

Vi ses snart igen slottet!

15

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Vågar jag gissa på att ni är i ett slott som börjar på B lite utanför Waxholm? Jag älskar det stället om det är det… så otroligt vackert och historian kring slottet gör det så magiskt! Skulle vara så drömt att hyra det för helg för att fota…

  2. Alltså vilken dröm!! Fantastiska bilder, magi ♥️♥️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

2
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny