slide

Hej slottet

Igår packade Jasmina och jag bilarna fulla med julstök och begav oss till vår location. Det var nästan så vi tappade andan lite grann när vi klev in, och att mitt i allt försöka påminna sig själv om tidspressen för att inte missa ljuset och att hinna plåta allt vi skulle. Det krävdes en hel del disciplin för allra helst ville nog bara gå runt och fascineras.

Förstår ni lyckan över att få ha allt det här för oss själva?

 

Precis exakt såhär ska mina julklappar se ut i år. Inslagna i något gammal papper, tyg eller tapet, med stora vackra band runt sig. Banden kan användas om och om igen, likaså pappret, fint tycker jag! Banden river man enkelt till av något gammalt tyg.

Aldrig någonsin har väl min gamla kanna fått en lyxigare plats att stå på, i ett slott liksom! Den passade himla fint där!

Den ena rummet vackrare än det andra, och ljuset…sådär alldeles perfekt!

Sen förälskade jag mig i ännu en tapet, en grön blommig sak som suttit där i många hundra år. Fullkomligt älskar mönstret!

En blå tapetdröm!

En suddig julros!

Trots att våra fingrar var iskalla efter en dag här så var vi alldeles pirriga i kroppen, ni vet känslan när minneskortet är fullproppat med bilder som blev precis exakt sådär bra som vi tänkt, kanske till och med lite finare.

Vi ses snart igen slottet!

16
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Matilda

    Vågar jag gissa på att ni är i ett slott som börjar på B lite utanför Waxholm? Jag älskar det stället om det är det… så otroligt vackert och historian kring slottet gör det så magiskt! Skulle vara så drömt att hyra det för helg för att fota…

  2. Linda

    Alltså vilken dröm!! Fantastiska bilder, magi ♥️♥️

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.