Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Första advent

Första advent

Idag har vi haft en sån himla mysig dag här hemma i huset, vi började med en mysig frukost hela familjen framför Julkalendern, att äta frukost samtidigt händer väldigt sällan på helgerna men just idag vaknade barnen samtidigt vid klockan 8. Som en dröm!

Medan Hollie var på ridskolan och Bianca sov plockade jag fram jullådan och hängde upp ytterligare en stjärna och några tomtar som fick ta plats i fönstrena. Sen kom våra vänner och vi fikade, drack glögg och julmust och fikade lite till med allt från saffranskakor, kola, pepparkakor och choklad. Kändes som vi inte setts på en evighet nu när alla varit sjuka om vartannat och det var nog 2 veckor sen vi hängde allihopa. Jenny styrde julpyssel med alla barnen, föreställ er att pyssla med en fyraåring, en 2,5 åring, en 3,5 åring, en 1 åring och två nyfödda. Men vi fixade det! Paljetter, guldstjärnor och limm mest överallt men alla tjejerna fick tillslut klart sina önskelistor.

Årets pepparkakshus som blev lite av en pepparkaksstad! Himla fin om jag får säga det själv!

Nu ska jag dricka en kopp te i soffan, njuta av lugnet och vänta in Johan som är och tränar innan vi ska se på Jägarna! Hoppas ni alla haft en supermysig advent!

15

Detta inlägg har en kommentar

  1. Underbara bilder som alltid! Jag undrar vilken avdelning den mysiga polotröjan finns på! Hittar den bara på zara större barn.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

15
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

15
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

15
Läs mer »
Stäng meny