029FA530-4305-455F-9436-9841A1A28D7D

Första advent

Idag har vi haft en sån himla mysig dag här hemma i huset, vi började med en mysig frukost hela familjen framför Julkalendern, att äta frukost samtidigt händer väldigt sällan på helgerna men just idag vaknade barnen samtidigt vid klockan 8. Som en dröm!

Medan Hollie var på ridskolan och Bianca sov plockade jag fram jullådan och hängde upp ytterligare en stjärna och några tomtar som fick ta plats i fönstrena. Sen kom våra vänner och vi fikade, drack glögg och julmust och fikade lite till med allt från saffranskakor, kola, pepparkakor och choklad. Kändes som vi inte setts på en evighet nu när alla varit sjuka om vartannat och det var nog 2 veckor sen vi hängde allihopa. Jenny styrde julpyssel med alla barnen, föreställ er att pyssla med en fyraåring, en 2,5 åring, en 3,5 åring, en 1 åring och två nyfödda. Men vi fixade det! Paljetter, guldstjärnor och limm mest överallt men alla tjejerna fick tillslut klart sina önskelistor.

Årets pepparkakshus som blev lite av en pepparkaksstad! Himla fin om jag får säga det själv!

Nu ska jag dricka en kopp te i soffan, njuta av lugnet och vänta in Johan som är och tränar innan vi ska se på Jägarna! Hoppas ni alla haft en supermysig advent!

16
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Eleonor

    Underbara bilder som alltid! Jag undrar vilken avdelning den mysiga polotröjan finns på! Hittar den bara på zara större barn.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.