lovely life pepparkakor

ÅRET SOM GÅTT – VÅRA MEST GILLADE BILDER

Lovely life anna kubel pepparkakshus

Lovely life anna kubel kransar

Lovely life pepparkakor

Bilder – Anna Kubel och Viktoria Holmgren

Snart är året slut, och vi tänkte bjuda på några av våra mest gillade bilder på Instagram. Passande nog är nästan alla bilder från förra julen och det visar ju att ni gillar julen lika mycket som vi. Så titta och njut! De första två står vår tidigare bloggare Anna Kubel för och den tredje vår bloggare Viktoria Holmgren och visst är de underbara? Man vill ju sätta igång med både kransar och pepparkakor på stört.

Lovely life viktoria holmgren diy julstjarnor

Lovely life kok jul

Lovely life diy julstjarnor

Något som verkligen är populärt är ju dessa julstjärnor alltså. Så fort det postas något om dessa och framför allt hur man fixar dem själv så skjuter inläggen i höjden. Helt förståeligt tycker vi då det knappt finns något som förhöjer julen mer än just julstjärnor. Bilder från våra bloggare Viktoria Holmgren och Volanglinda.

lovely life julblommor

Lovely life blommor

Lovely life blommor dukning

Sist men inte minst – blomster. Vem älskar inte det liksom? Bilder och styling ovan står våra bloggare Whatdecoratesmyday, Skillad Florals och Katrin Bååth för. Ren magi, eller hur? Det finns nog ingenting som gör oss på bättre humör än blommor, eller hur?

Det blir spännande att se vilka som blir 2020 års mest gillade bilder!

 

16
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.