vik en papperstjarna

DIY – årets trendigaste julstjärna

DIY – årets trendigaste julstjärna. Så gör du!

Ni har sett dem överallt och kanske undrat hur tusan alla gör för att få till dem. Ja vi pratar såklart om årets trendigaste – och finaste – julstjärna.  Den är både enkel, tjusig och dessutom väldigt rolig att göra!

Kika på filmen för att se hur man gör.

Lycka till med julstjärnorna!

Psst. Har du inga tapetstuvar hemma att vika stjärnor av? Då kan vi tipsa om att våra bloggare Linda & Louise har de mest perfekta pappren för detta pyssel – och mycket mer – i sin webbshop Vintagefabriken. Det går också fint att göra dem av smörpapper, vaxat papper, barnens ritpapper eller vanligt presentpapper. Prova er fram – det mesta blir fint!

Video och redigering av Ingrid Wenell.

11
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.