viktoria.holmgren.baravickan.lovely.life

Vem är Viktoria?

Hej!

Jag är så himla glad och tacksam för detta, att just jag får vara med och blogga på Lovely Life!

Några kanske känner till mig och andra inte så jag tänkte bjuda på en liten presentation. Jag heter Viktoria Holmgren, 31 år och bor i en liten by utanför Umeå. Jag har tidigare gått under namnet ”baravickan” men har valt att lämna det bakom mig. Baravickan föddes på högstadiet, en period med dålig självkänsla så som många andra tonåringar. Namnet har följt med av bara farten på samma sätt som man har för vana att använda samma lösenord överallt. Nu är namnet rätt etablerat och en del av mig samtidigt som det bottnar sig i ett mindervärdeskomplex som jag inte alls har idag. Så i samband med att min blogg skulle flytta hit till Lovely Life så valde jag att slopa ”bara” och tycker mig vara värd mitt riktiga namn, Viktoria Holmgren.

Vi bor i ett 50-tals hus som vi renoverat (och fortsätter med det ett tag framöver) och har alltid flera projekt igång samtidigt. Just nu har vi satt in skjutdörrar till altanen, jag håller på med en lekstuga och att inreda uteplatserna, har just färdigställt sonens rum (kommer ett inlägg snart!) och ska tapetsera hallen. Mannen renoverar flitigt på övervåningen som faktiskt var klar en gång i tiden men det visade sig att taket var fuskbyggt och vi hade stora vattenskador så vi får göra om alltihop. Vi har två barn ihop, Wilhelm som ska börja förskoleklass till hösten och Julie som är 3 år. Vi har höns, katt och en jakthund också. Jag är utbildad grundskollärare och förskollärare och har tidigare jobbat på barnens förskola men efter ett utmattningssyndrom kämpat mig tillbaka till livet och började värdesätta annorlunda. Så jag sa upp mig och har jobbat hemifrån sedan i april, och ääälskar det! Just nu jobbar jag som instagram/bloggare, fotograf och stylist, tar på mig alla möjliga roliga uppdrag och så har jag en liten tjänst åt ett företag där jag sköter instagram, samarbeten och fotografering.

Jag är i en del av livet där jag känner att jag inte vill ändra på något, jag njuter av fredag kväll lika mycket som måndag morgon och skulle nog kalla mig själv lycklig!

Jag hoppas ni kommer att tycka om min blogg och att ni känner att ni blir inspirerade och vill ha mer! Är det något särskilt ni vill att jag skriver om så hör av er, annars får ni haka på mina projekt och den finare delen av vardagen! Välkomna till mig!

12

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Så fint inlägg Viktoria och så roligt att du känner att du inte bara är ”bara”!💖

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny