Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Ett besök i Stockholms finaste vintagebutik; Swedish Nature Colllaborations

Ett besök i Stockholms finaste vintagebutik; Swedish Nature Colllaborations

Här kommer ett världsfint butikstips om du vill handla vintage och hållbart i Stockholm men slippa jaga på auktioner eller springa runt i secondhandbutiker som ligger utanför stan.

Åk till Fridhemsplan med tunnelbana eller buss, gå 3 minuter och så kommer du hit. Till konceptbutiken Swedish Nature Collaborations.

En 100 kvadratmeter stor butik som samlar aktörer inom vintage och design och där bland annat vintagedrottningen Elin Jensdotter (Bodil Vintage) säljer sina vintageprodukter.

Eftersom att jag bor supernära butiken brukar jag springa förbi och kika, inspireras och handla titt som tätt.

Som vissa av er kanske vet är det också till denna lokal jag och Lollo kommer flytta vår butik Vintagefabriken i januari 2019. Något jag faktiskt inte hade en aning om när jag tog dessa bilderna en solig dag i augusti! Så knäppt ändå.

I butiken finns såväl vintagemöbler som vintagespeglar, lampor, ljusstakar, handgjord keramik, vintagekläder med mera.

Allting så väldigt fint exponerat och  noga utvalt av Elin som driver butiken ihop med sin man Patrik Hont.

Elin och gulliga hunden Bruno. <3

Så mycket fint här som ni ser.

 

Butiken Swedish Nature Collaborations har öppet torsdag-fredag 12-18 och lör-sön 12-16. och ligger på Fridhemsgatan 64, ett stenkast från Fridhemsplan och Västermalmsgallerian.

(Från och med januari 2019 är alltså även Vintagefabriken med och driver denna butik).

Psst. Klicka gärna på hjärtat här under så att jag vet vad du tycker om att läsa här på bloggen. Det betyder mycket för mig!

Här kan du följa mig på Bloglovin‘ och/eller Instagram.

13

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Men ÅHHH vad underbart! Dit ska jag gå!

  2. Ja det bara måste du! Kram!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

2
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny