Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Finast i veckan; DIY adventsstjärnor, ett pepparkakshus och en blogg att följa

Finast i veckan; DIY adventsstjärnor, ett pepparkakshus och en blogg att följa

Hej på er! Dagarna går fort som vanligt med plåtningar, möten, event och annat viktigt. Ibland hinner jag också läsa ikapp bloggar jag gillar och här är några av mina favoriter från förra veckan. Hoppas ni kan få lite härlig inspo av det så här i mörka november!

Kreativa duon Byn Collective har lyckats skapa de finaste adventsstjärnorna den här sidan av julen – av gamla papperspåsar. Hur fint? På deras Instagram @byncollective hittar ni en film med hur man gör. Kan även tipsa er om att följa detta konto som gör så mycket fint!

Linda Lomelino har gjort världens finaste pepparkakshus. Kolla in detta! Något jag aldrig (alltså jag menar verkligen aldrig för mitt tålamod skulle aldrig klara detta). Men att titta på den gör jag gärna!

Min bloggkompis TheresePlåthuset har gjort sitt egen rengöringsmedel och sköljmedel. Så inspirerande verkligen. Detta ska jag absolut testa en dag!

Fina Nanna bloggar så bra varje vecka på Northern Sisters och hon är en av mina absoluta favoriter i bloggsfären sedan för evigt känns det som. Älskar verkligen hennes sovrum med den fina tapeten Flora Hysterica från Photowall.

9

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Åhh, tack för att jag fick vara med på den här listan Linda! <3

  2. Så mycket fint och inspirerande! Och ja, Nannas blogg är ju så fin❤️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

9
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

9
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

9
Läs mer »
Stäng meny