pappapperstjarna diy papperspase

Finast i veckan; DIY adventsstjärnor, ett pepparkakshus och en blogg att följa

Hej på er! Dagarna går fort som vanligt med plåtningar, möten, event och annat viktigt. Ibland hinner jag också läsa ikapp bloggar jag gillar och här är några av mina favoriter från förra veckan. Hoppas ni kan få lite härlig inspo av det så här i mörka november!

Kreativa duon Byn Collective har lyckats skapa de finaste adventsstjärnorna den här sidan av julen – av gamla papperspåsar. Hur fint? På deras Instagram @byncollective hittar ni en film med hur man gör. Kan även tipsa er om att följa detta konto som gör så mycket fint!

Linda Lomelino har gjort världens finaste pepparkakshus. Kolla in detta! Något jag aldrig (alltså jag menar verkligen aldrig för mitt tålamod skulle aldrig klara detta). Men att titta på den gör jag gärna!

Min bloggkompis TheresePlåthuset har gjort sitt egen rengöringsmedel och sköljmedel. Så inspirerande verkligen. Detta ska jag absolut testa en dag!

Fina Nanna bloggar så bra varje vecka på Northern Sisters och hon är en av mina absoluta favoriter i bloggsfären sedan för evigt känns det som. Älskar verkligen hennes sovrum med den fina tapeten Flora Hysterica från Photowall.

9
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Linda

    Åhh, tack för att jag fick vara med på den här listan Linda! <3

  2. Mia Anderberg

    Så mycket fint och inspirerande! Och ja, Nannas blogg är ju så fin❤️

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.