Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn.
Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com.

Foto: Elin Kero

Rosenkaka

Rosenkaka

Igårkväll, innan jag skulle pallra mig iväg för årets upplaga av Midnattsloppet, fick jag feeling och bakade min allra första äppelkaka. Inte första i år, utan första någonsin.

När man jobbar som så kallad Influencer så blir allt i tillvaron ett potentiellt tillfälle att skapa content. Jag valde att löpa linan ut och försöka göra de vackraste äppelkakorna i mannaminne. Om jag lyckades? Det är upp till betraktaren.

Jag hoppas att systra mi aka @bakligheter är stolt över mig. Hon är min stora förebild när det kommer till bakverk. Och det mesta faktiskt. En storasyster kommer alltid vara en storasyster.

Överkast från Afroart fick agera duk och nytt vardagsporslin från Eva Solo dukades fram.

 

11

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Underbara bilder🍏🍏💕💕!
  Vackraste äppelkakor jag någonsin sett👌👌!

  1. Tack kära mamsen!

 2. Så fint! Har du receptet?

  1. Tack bästa du! Ja visst blev de fina? Jag ska slänga ihop ett recept, jag gjorde lite på känn 😛

 3. Tycker absolut att du lyckades. Ser jättegott och jättefint ut!

  1. Åh tack snälla du! Fina blev de- kanske inte lika goda haha.

 4. Fantastiskt fina och ser så goda ut med hjärtat!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Decorates My Day

Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn. Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com. Foto: Elin Kero

Senaste inläggen på Lovely Life

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde

10
Läs mer »

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

3
Läs mer »
Stäng meny