Boråstapeter_blogg-38

En kväll i Boråstapeterhuset – del 3

I samarbete med Boråstapeter

Över tre månader senare fick jag tummen ur och skrev det tredje skälvande inlägget i delar om 3. Luften gick liksom ur mig när Corona slog till. Men nu tänker jag att visst behöver alla inspireras i tider som dessa? Så håll till godo, här kommer Boråstapeterhuset – eventet- del 3.

Från vänster Mia, Kajsa-Magdalena, Michaela, Hannes och Josefin. Och i förgrunden ingen mindre än Emelie. Så många favoritmänniskor i en och samma bild. I mitt kök. Det är fint det.

Kvällen till ära bar jag en rosa dröm från Stina Goya. Trodde aldrig jag skulle äga något från detta märke- men hade turen att komma över klänningen på rea.

Älskade tapeten Hip Rose har verkligen fått genomslag. Efter eventet har jag sett komma upp båda här och där, hos kära instagramvänner. Och fick precis veta att Boråstapeter har tagit fram den i fler färgställningar som kommer snart. Jag förstår verkligen varför. Den är så behaglig.

Vackra, fantastiska Jenny aka Hemtrender. Utan henne hade det inte blivit något event. Och hon skrev så fint om kvällen att jag blev lipig.

Dukar och servetter kommer från Linum, som jag i skrivande stund har två roliga uppdrag för. Ska bli så kul att få visa er!

Vallmo var den självklara blomman på eventet.

I vår hall fick Nora ta plats. Jag har älskat sedan jag såg den hos Babes in boyland för första gången.

I goodie bagsen trängdes så mycket härligheter. Förkläden från Linum, örngott från Midnatt, tvål och handkräm från Sufraco etc.

De gula kuddarna köpte jag för ett par år sedan från Tine k. Jag vågar nästan inte gå in på deras hemsida för jag vill ha – tja hur ska jag sammanfatta det- a l l t. Just nu suktar jag efter dessa i blått. Även detta tyg kommer från Liberty.

Här är ytterligare en ny goding till tapet här hemma, nämligen Dahlia garden. Den är så vacker, så vacker och jag gillar den lite mer för varje dag som går. Den lilla hyllan har jag fått många frågor om och den kommer från String.

Till välkomstdrink bjöds det på Cuvé rose. Ser ni vilken vacker flaska?

Mia kan nog vara världens gulligaste människa. Och hon har en butik i Huddinge som är en dröm.

Fantasiska Viktoria.

Emma och Linda. Två otroliga stylister.

Vackra Ingrid.

Hannes, Ingrid, Linda och Viktoria är alla underbara bloggkollegor till mig här på Lovely Life. Härligare bloggvänner får man leta efter. Så varma, genuina, kloka, bjussiga på alla tänkbara sätt och vis.

Helena Lyth, oskarp till höger, är något av en institution i inredningssverige. Ni har säkerligen sett henne i rutan i TV 4 när hon tipsat om härliga kalas- och DIY:s. Vi träffades första gången på ett pressevent och efter det har många gemensamma närvarotillfällen på olika härliga events runnit under broarna. Vi har även hunnit vara kontorskollegor på Snickeriet där jag hyrde in mig ett tag. Helena har alltid nära till skratt och hon ringar in precis allt jag vill vara i min profession som influencer.

Under kvällen bjöds det på mat av ingen mindre än Emma Shields, som ni kanske känner igen från Kockarnas Kamp. Vår granne tipsade om henne med vitsorden “Hon gör överlägset den godaste mat jag ätit“. Och jag är mer än beredd att hålla med.

Och på menyn stod:

Rischips med shiso, krabba, sojamajonnäs, gurka och rädisa

Frasig potatis med syrad grädde, rödingrom, rödlök och gräslök

Svampbuljong med bakat ägg, stekt svamp, smörad kål och krasse

Morotskräm, smulat isterband, picklad morot, brödsmul och dill

Yoghurtkräm, äpplekompott, brödkräm, salta mandelbisqvier och rostad kanelbulle

Kajsa-Magdalena, Emelie och Michaela är tre personer som jag knäböjer inför. Drivna, ödmjuka, roliga och begåvade som få. Oj, vad glad jag är att våra vägar korsats i vårt digitala universum.

Här kan ni ta del av del 1 och del 2 om kvällen som åtminstone kommer gå till min historia. Från botten av mitt hjärta- TACK-  till exakt alla inblandade!

11
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Ingrid

    Underbart inlägg fina du! Kan inte fatta att det redan är tre månader sen!! 😣😍🙈

  2. Mia

    Så fint att få ha varit endel av denna kväll!! Du har verkligen ett inspirerande hem💛 och alltid så glad.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.