vårmix

Vårljuset den här morgonen

morris1

morris2

När min snart 2-åriga dotter vaknande i morse tänkte jag att klockan nog var sju iallafall. Men jag tog visst fel på en timme. Tänker att hon vaknar tidigare på grund av ljuset nu.

skuggor

En av de bästa sakerna med att bo i hus är att få in ljusflöden från alla väderstreck. Insåg hur mycket jag saknat det efter så många år i en lägenhet som delvis låg i bottenplan.

köket

Här om dagen kom äntligen vår nya dörr till köket. Innan satt där en slät dörr från kanske 70-talet, som inte alls passade in. Blev så glada när vi såg att Byggfabriken tillverkar dörrar, för vi fick leta ganska länge innan vi hittade rätt.

vårmix

Plockade fram lite av det jag vill använda i vår – jeans från Totéme, väska från Eduards i naturfärgat läder och mina Hasbeens som nog snart är åtta år gamla, men som jag använt alldeles för lite. Det sägs att vårsolen och värmen ska komma nu i helgen, hoppas, hoppas!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.