äpplen2

Bland äpplen

Bianca vaknade tidigt som tusan imorse så vi var ute i trädgården och gungade redan runt 8 tiden imorse. Det var sådär varmt och fuktigt och lite dimmigt ut över åkrarna, och efter allt regn som sköljde över oss blev det genast lite grönare ute. Ser ni hur galet många äpplen vi får i år? Vi har 7 träd och alla proppfulla med äpplen så det blir många äppelkakor i höst vill jag lova!

Jag ska göra massvis med äppelmos också, så himla gott att ha i frukostgröten ju!

Den här gungan är en stor favorit, Bianca fullkomligt älskar att gunga (så pass mycket att vi har en gunga i köket). Den här fina gungan kommer från babyshop och hittas här! Man borde ha gungor lite överallt tycker jag, perfekt avlastning för trötta mammaarmar!

8

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny