Processed with MOLDIV

Mitt juli

 

Alltså juli!!! Vilken månad vi har haft, sommaren känns oändlig och bortsett från torka, höbrist, bränder och annat så kan jag inte låta bli att älska den här värmen. Jag hade kunnat ha det så här året om!

Vi har verkligen njutit och varit lediga i Juli, badat varenda dag, ätit goda middagar, druckit gott vin, badat lite till, ridit i skogen, haft picknick mest hela dagarna och framförallt så har jag spenderat så galet mycket tid tillsammans med min familj och våra vänner. Älskar livet sådär löjligt mycket måste jag erkänna.

Augusti då, min favoritmånad! Förra året längtade vi extra mycket efter den här månaden. Vi hade planerat snitt den 7 Augusti och det innebär att Bianca blir 1 år nästa vecka. Blandade känslor såklart men oj vilken liten härlig tjej hon är, fullt ös hela tiden, vill bada jämt och är till skillnad mot Hollie totalt orädd för allt. Alltid glad, och alltid påväg någonstans!

Augusti innebär att jag smyger igång lite jobb, några plåtningar bokat men annars tänker jag fortsätta semestra, bada, och vara uppe för länge om kvällarna!

 

6
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.