Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Favoriter från Printler

Favoriter från Printler

I samarbete med Printler så har jag och Jasmina valt ut och fotat några favoriter från deras härliga sortiment. Det är inte lätt att välja ut favoriter hos Printler vill jag lova som har ett helt galet härligt utbud. Flera av mina favoritprint här hemma i huset kommer just från Printler faktiskt. Vi tog med oss våra favoritprint till slottet vi plåtade på här om veckan.

Hos Printler finns fotokonst från massvis med duktiga fotografer runt om och jag gillar verkligen mixen som finns. 

Min absoluta favorit är Dagg fotad av Angelica Rosengren. Jag älskar att den är mörk och de pudriga rosorna är bara så vackra. Jag har inte hittat en plats åt den ännu här hemma men snart så kommer den upp på väggen!

Vill ni läsa mer om våra favoriter bland Printlers fotokonst och en liten miniintervju med mig och Jasmina så klickar ni  här! 

9

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Vilka härliga bilder 😍 och vart är din fina tröja ifrån?

  2. Så mycket fint. Och vad fina ni är tillsammans Anna och Jasmina! Kul att ni hittade tillbaka till varandra. Och jag har samma fråga som Anna ovan, vart kommer din fina tröja ifrån? kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

9
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

9
Läs mer »
Stäng meny