sensommarbukett2

Sensommarbukett direkt från trädgården

Hej på er! Hur har ni det mitt i sensommaren? Har ni börjat jobba eller semestrar ni än? Jag smygstartade med jobb måndag/tisdag denna vecka och var sen ledig 3 dagar. Då hann jag och barnen med lite blåsigt strandhäng ihop med min syster, vaccinering av båda kaninerna och en shoppingtur i Visby. Det kändes som en lagom mjukstart för barnen på förskolan. Nu väntar 8 dagars jobb för mig i butiken och sen är det rätt snabba puckar tills Formex går av stapeln veckan därpå. Två intensiva jobb-veckor väntar, helt enkelt. Men roligt!

Igår regnade det rejält här och hösten kändes plötsligt närvarande i luften. Det känns lite märkligt, dagen innan var det så galet hett! Efter jobbet igår knallade jag ut i den blöta trädgården och plockade mig en helgbukett som heter duga. Sensommarbuketterna kan vara de allra vackraste!

En ny färg på rosenskäran har dykt upp i rabatten. Det är alltid så spännande att gå kvällsrundan i trädgården; att få kika om något nytt har börjat blomma. 

Även en ljusgul, liten rosenskära finns i rabatterna nu. De sådde jag mycket senare och äntligen får jag njuta av dem. Som en liten maräng! 

Annars då? Jo, maken jobbar för fullt med växthuset all sin ledig tid. Och det ser så fiiint ut! Jag är verkligen så imponerad utav honom, för skall jag vara ärlig så förstår jag inte en bråkdel av allt han gör och överhuvudtaget kan inom bygge. Förstå vilken kunskap han besitter! Jag är så tacksam över allt hans slit, minst sagt!❤️ Kanske får jag snart sno ihop ett eget litet inlägg om hur långt vi (eller han snarare) kommit med växthuset?

Hoppas ni har det fint i sensommaren!

5
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.