sistadahliabuketten

På senaste

Den senaste veckan har livet rullat på i 110 knyck ungefär. Hösten kom och jag drog såklart på mig en förkylning förra helgen. Jag dock trotsade förkylningen och grävde ner en klematis och en av fläderbuskarna vid växthuset. Fick sova middag mellan grop-grävningarna ?

Syster kom förbi att klippa mig. Det hela resulterade att jag lite spontant klippte av mig håret. Lilly tyckte det blev så fint så att hon ville ha samma längd. Sötnos! Det är så skönt att slippa trasslet med mitt långa hår, men jag måste ännu vänja mig vid den nya längden. Och så måste jag boka in en tid hos frisör för att få lite ny färg i håret.

Jag målade äntligen om vår ytterdörr invändigt. Har väntat på att göra det sedan januari. Numer är den härligt grön, såklart. Nu är officiellt hallen heeelt klar. Puh, det här med renovering tar sannerligen sin lilla tid.

Plockade in en bukett av de förmodligen allra sista dahliorna. Denna sort har precis slagit ut. Trodde den skulle vara vit med vinröda stänk. Tydligen inte. En slow-starter minst sagt. Snart kommer frosten, så det är snart dags att gräva upp dem.

Jag har också hängt på de första träningarna med innebandy för Lilly denna vecka. Där skall jag vara med och träna de små flickorna framöver. Vet inte om jag ännu besitter någon som helst innebandykunskap, såhär efter 15 år utan att ha hållit i en klubba. Det återstår att se. Är faktiskt lite nervös över det.

Loppade en vägglampa för 30 riksdaler. Visste först inte riktigt vad jag skulle tycka om den. För prålig? Men sen kändes den så väldigt Linnéa-ig ändå och fick följa med hem. Får se var den hamnar. Undrar om man kan byta sladd till en tvinnad textilkabel? Vore så himla fint på denna. Finns det sådana med strömbrytare/knapp tro?

Imorgon kickar en ny vecka igång. Det väntas marknad i byn och en, för mig rätt jobbig grej på torsdag, nämligen att hålla föreläsning. Men man blir starkare av allt, tänker jag. Kanske även en blyger som jag.. Nu väntar en varm dusch efter dagens häng i ishallen med barnen. Jag längtar inte efter att det skall bli så kallt ute! Burr..!

1
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.