vaxthus+linnea02

Den perfekta vinterkappan är second hand

Jag är inte jätte bra på det här med att handla kläder second hand. Inte alls lika bra på det som att handla prylar på andrahandsmarknaden. Men det är något jag verkligen försökt att öva mig på på sistone. Och de senaste månaderna har jag faktiskt handlat en del kläder i den lokala second hand-butiken. Ett av dessa fynd är denna bruna ullkappa.

Jag hade alldeles nyligen varit i Stockholm och letat förgäves efter en snygg vinterkappa. Jag ville ha en kappa som skulle hålla i många år. Inte för trendig och inte i dålig kvalitet. Och så dök jag på denna rejäla (för den är verkligen rejäl och tung.) ullkappan för en hundralapp i second hand-butiken. Den är i perfekt skick, men det syns samtidigt att den är gammal, på etiketter. Jag skulle tro att det är grym kvalitet på den.

Jag måste ordna ett skärp till den bara, då den är lite stor runt magen. I övrigt sitter den som en smäck! Jag älskar att den är så lång!

Och har ni någonsin sett en vackrare färg på en halsduk? Det är i en perfekt bränd rosa-nyans. Dessutom gosig, alldeles lagom tjock och lagom lång. Den kommer från Carin Wester.

Jag är vinterredo! Eller ja, så redo jag någonsin kan bli… ?

 

 

8
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.