Bedroom01

Januari-depp

Varje januari börjar med pepp, men fortskrider med depp.

Njae, men lite så. På nyåret blir jag så peppad på ett nytt år och nya utmaningar men sen försvinner inspirationen totalt. Jag blir trött, deppig och totalt orkeslös. Helst vill jag bara gräva ner mig någonstans. Men jag tänker att det kanske handlar om återhämtning? För att orka resten av året kanske janurai måste vara lite depp och liksom ofrivillig vila? Det är i alla fall just av den anledningen som det varit lite tyst ifrån mig på senaste. Jag har knappt orkat röra kameran eftersom jag bara blivit så frustrerad över att inget blir riktigt som i mitt huvud. Och jisses så stökigt det varit här  hemma också… Idéerna är det inget fel på, tvärtom jag har ungefär 1000 planer och idéer att sätta i verket, men herregud det går så S E G T!

Men i helgen tycker jag ändå att jag har börjat återfå lite inspiration, om än smått. Söndagen har varit riktigt lugn. Sovmorgon och mysfrukost tillsammans. Därefter körde vi Harry på kalas och hämtade hem Lilly som sovit hos en kompis.

Till lunch lagade vi lyxig äggröra med bacon och jag gick ut på en promenad och på hemvägen hämtade jag Harry. Därefter kröp jag och Harry ner i sängen (eftersom han var på ett riktigt dåligt humör när han kom hem) och läste bok och slumrade en stund. Det var nog dagens allra bästa!

Egentligen hade jag planer på att hinna måla köksön innan jag tar kväll, men det får bli imorgon. Ni vet, alla dessa planer man sätter upp och inte alls hinner med 🙈 Dem är jag expert på!

Hoppas att ni har haft en fin söndag och att veckan börjar mjukt för er imorgon 💚

Klicka gärna på det lilla hjärtat här nedan.

 

9
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 3 kommentarer

    1. Linnea

      Åh ja visst är den magisk!

  1. Sara

    Åh jag älskar den här sänggaveln! Har velat ha den ända sen jag såg den i Ladan! Men får tyvärr inte in den i bilen så jag kan frakta hem den till Uppsala 🙁 vet du vilken leverantör det var? Har försökt att hitta den nån annanstans men utan resultat! 🙁

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.