The Wells London pub

London City Guide

Jag heter Melia och bor i London med min man. För fyra år sen tog vi steget att flytta till denna fantastiska stad. Jag kommer att gästblogga här på Lovely Life under mars månad och dela med mig av mina bästa tips från London, inrednings inspiration från vårt hem och vardagslivet här.

Jag jobbar som Consumer PR Manager på Ikea i London och på fritiden så delar jag med mig av inredningstips och inspiration på min blogg samt på instagram under @contemporary_life. 

Var börjar man med en guide till London? Det finns lika många sätt att upptäcka London, som människor som bor här och det ändras dessutom varje dag. Jag har bott här i fyra år och upptäcker hela tiden nya saker att göra, områden, restauranger jag vill besöka. Jag har tagit fram en karta och guide som ni kan ladda ner inför er nästa resa hit. Den innehåller många av mina favoritplatser som jag samlat på mig under de här fyra åren och den passar alla inredning, design och matintresserade väldigt bra, hoppas jag. Jag hoppas att denna guide kan hjälpa er att navigera bland det oändliga utbudet och göra det lite enklare att hitta ställen ni faller för under ert besök.

Klicka på länken här för att komma till guiden i Google maps
London Guide by Contemporary Life

  1. Klicka på de tre horisontella strecken i sök, sen “Your places”, “Maps”, “London guide by Contemporary life”, “View map legend”
  2. När du kommit så här långt, kan du markera och avmarkera kategorierna jag skapat (ex Restaurants, Breakfast/Brunch)
  3. Du kan också dela med dig av kartan

Här kommer lite utvald inspiration on ställena ni kommer att hitta i guiden.

Foto: Melia Malmquist 

Millenium bridge

Culpeppar Hotel
Foto: Culpeppar Hotel 

Fitzrovia, London

Heal’s, London

Bermondsey, London

Lyles’s, London

Bermondsey Flea Market

Bermondsey Flea Market

Bermondsey, London

Bermondsey, London

Lassco, Malby Market

Hampstead Heath, London

Columbia Road, East London

Columbia Flower Market

Cafe, East London

Redchurch Street, London
Foto: Henrik Malmquist

7
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. För en anglofil gick ju detta rakt in i hjärtat. Tack för en mängd nya härliga tips inför nästa resa till bästa London.

  2. Dessa bilderna får en ju att vilja sätta sig på planet direkt.

  3. Åh vi ska bo på culpeper i juni 🙂

  4. Från en Londonbo till en annan, vi har många favoriter gemensamma! ? Älskar kartan.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny