SistersinLaw_KristinaZanna

Hej från Sisters in Law

– Detta är ett gästinlägg av Zanna Metzer som driver Sisters in Law, en av Skandinaviens största bröllopsbloggar –

Hej! Under en månads tid ska vi som står bakom bröllopsbloggen Sisters in Law gästblogga här på Lovely Life och det ser vi så mycket fram emot! Vi kommer att dela med oss av våra bästa tips när det kommer till att planera bröllop, dela inspiration inom allt från brudklädsel, brudbuketter och dukningar och även dela med oss av hur vår vardag ser ut.

Fotograf: Emil Engwall

 

Om Sisters in Law

Sisters in Law är en bröllopsblogg i grunden, och vi har funnits sedan hösten 2015. Vi som driver Sisters in Law heter Zanna Metzer och Kristina Grahn, och det är jag, Zanna (till höger i bild), som kommer att blogga här på Lovely Life under April. På Sisters in Law står de mer bohemiska, lantliga och kreativa bröllopen i fokus. Vi vill inspirera till att tänka mer brett när det kommer till bröllop och förnya den förväntade bilden av hur ett bröllop kan se ut. Det finns inga rätt eller fel när det kommer till bröllopsplanering. Våga bryta traditioner, normer och låt dagen präglas av det som känns mest personligt för er som brudpar.

Utöver Sisters in Law som blogg har vi även ett fysiskt bröllopsmagasin på engelska. Vi har en egen brudkollektion av tyllkjolar i olika färger och en kollektion med herraccessoarer.

Vi har vår bas i Umeå, där vi har en ateljé, kontor och showroom där blivande brudar bland annat kan få sin drömklänning uppsydd från grunden av min kollega Kristina som är designer och sömmerska.

Vi ser fram emot att nu även få inspirera till bröllop här på Lovely Life ett tag och var inte rädd för att ställa frågor om bröllop i en kommentar eller genom att skriva till oss på info@sistersinlaw.se eller på Instagram @sistersinlaw.se. Vi hörs snart igen!

4
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Heeeeja!!!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny