lunch

Konferens för bröllopsfotografer i Cannes

– DETTA ÄR ETT GÄSTINLÄGG AV ZANNA METZER SOM DRIVER SISTERS IN LAW, EN AV SKANDINAVIENS STÖRSTA BRÖLLOPSBLOGGAR –

Vi på Sisters in Law befinner oss i Cannes den här veckan, där vi medverkar på Way up North – en konferens för bröllopsfotografer. Idag var det dag 1 av 2 med inspirationsföreläsningar med bröllopsfotografer från hela världen. Precis som när det kommer till bröllop i stort, så finns det ju trender som kommer och går även inom bröllopsfotografi. Mycket intressant att lyssna på!

Idag har vi främst suttit inne i en konferenslokal, men gårdagen spenderades ute i värmen. Då strosade vi längst stranden i Cannes, spanade in några affärer, tog en långlunch på en av restaurangerna längst strandpromenaden och avslutade sedan dagen med en mini-workshop som vi anordnade efter att alla fotografer registrerat sig. På hela konferensen är det ca 250 fotografer på plats och till vår fotografering kom ungefär 100 av dem för att fotografera sex modeller i våra tyllkjolar. Vi har anordnat fotograferingar förut, men aldrig för så här många samtidigt. Det var mäktigt! Inte lika uppstyrt som våra fotograferingar annars brukar vara, men fotograferna som var på plats är proffs och visste precis vad de skulle göra. Och apropå workshop, så tipsade precis Lovely Life-bloggaren Katrin Bååth om några workshops som sker i vår. Ta en titt här: Tips på Härliga Workshops Och Retreats.

Så här såg vår måndag ut i bilder.

Det är cirka 18 grader här om dagarna och jag har fått mer D-vitamin på en dag än vad jag fått under de senaste 6 månaderna känns det som. Så härligt!

Hur söt var inte denna elefantväskan? Inte så praktisk kanske, men jag älskar den!

Här kommer också några bilder från vår fotografering, från diverse fotografer. De mesta är mobilbilder. Vi ser SÅ mycket fram emot att se allas färdigredigerade bilder senare, och se hur alla fotografer med sina olika stilar och uttryck har porträtterat modellerna.

Fotograf: @artecinematica
Foto: @blackandgoldphotography

Vi hörs snart igen!

3
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny