moodboard_dusty

Skapa en moodboard inför bröllopet

– Detta är ett gästinlägg av Zanna Metzer som driver Sisters in Law – En av Skandinaviens största bröllopsbloggar –

När man börjar planera sitt bröllop är det lätt att man vill göra på flera hundra olika sätt samtidigt. Jag vet inte hur många Pinterest boards jag har sett som innehåller över 100 bilder som är pinnade. Och visst är det underbart att samla mycket inspiration, men det kan också bli lite överväldigande och till slut är det svårt att se vad som egentligen är den röda tråden.

Min rekommendation är dock att pinna så många bilder ni vill, så länge ni sedan raderar och till slut hamnar på max 20 bilder som håller en röd tråd och som ni på ett tydligt sätt kan arbeta vidare med.

Många blivande brudpar frågar vad man egentligen ska börja med när man planerar bröllop. Vad blir allra första grejen? Jag skulle säga att det är att boka en lokal. Det är nämligen ingen idé att skapa en moodboard förrän man vet vilken slags lokal man ska ha till sitt bröllop och middagen. Man kanske vill ha ett lantligt tema, men så hamnar man i slutänden på en restaurang i stan för bröllopsmiddagen. Så boka en lokal först och sätt temat utefter vad som funkar för just den lokalen.

För att inspirera till några olika stilar, har jag skapat fyra moodboards där brudparen verkligen har haft en tydlig bild på hur deras bröllop ska se ut. Fyra välplanerade bröllop som hänger ihop i stil och färger. Vilken stil hade du valt?

Färgstarkt

Fotograf: Matilda Söderström + gmkfoto

 

Dova toner

Fotograf: Photosdesign by Mathilda & Fredrik

 

Färgstarkt i djupa toner

Fotograf: Linda Eliasson

 

Pastelligt

Fotograf: Linn Carlson

 

1
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny