mineral

Boråstapeter har lanserat en enfärgad tapetkollektion  i en dämpad färgskala. Rätt smart, eftersom det ibland kan vara rätt jobbigt att spackla och slipa innan man ska måla. Jag tänker t.ex. att det vore enkelt att bara tapetsera barnens lilla rum på landet, gärna i den här kulören.

Tavlan på bilderna ovan hänger redan på vårt ställe vid havet, och tyvärr verkar den vara nästa bloggfavorit, och jag ser den överallt. Alltså, det här med affischer.. Man hittar något man gillar, slår till och sen ser man dem precis överallt. Trist. Dags att köpa lite riktig konst, kanske. Mer hållbart i längden och betydligt mer personligt.

pics: Boråstapeter

De här vackra keramikskålarna av min favorit Signe Persson Melin stod jag och fingrade på häromdagen. Upp på önskelistan, definitivt. Det är bara så svårt att bestämma sig för vilken..
seventeendoors.blogspot.com
0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.