ulrika_070lev

MY PLACE

seventeendoors_068klarb

Ni är ju många som har frågat efter mer bilder från mitt hem, och här kommer en hel kavalkad! Bästa stylisten Pella Hedeby och fotografen Kristofer Johnsson var ju på besök hos mig en regnig dag i oktober 2013. Jaa, det var ett tag sen och det ser inte längre ut så här hos mig…

Jag tycker fortfarande mycket om känslan som mitt favoritteam skapade i bilderna. Dessutom gillar jag både Pella och Kristofer väldigt mycket på alla sätt, så jag är så glad att jag tackade ja när de frågade om de fick komma på besök. Jordnära trevliga norrlänningar! Även om man tydligt kan se Pellas avtryck (ja, jag fick ta ner gardinerna i vardagsrummet och spana in det minimalistiska blomsterarrangemanget ovan. Very Pella som inte gillar utslagna liljor) så är det ju fortfarande väldigt mycket jag så klart.

seventeendoors_143klarbseventeendoors_304klarbseventeendoors_242klarbseventeendoors_411klarb

Den här bilden var inte med i reportaget i Residence (1/2015), men den är en av mina favoriter. Jag önskar att jag ständigt hade en samling kryddor i en låda i köket 😉

seventeendoors_356klarbseventeendoors_496klarb

Det lilla konstverket där på vägen köpte jag på gatan i New York för många år sen. Och bilden som Pella tryckte upp under det har jag låtit sitta kvar som ett minne av dagen när de var här.

seventeendoors_528klarbseventeendoors_446klarb

Ja, mattan som alltså inte är från Ikea utan en beigesvart kelim som jag ropat in på Lauritz.

seventeendoors_262klarbseventeendoors_221klarbDen här pallen stod en gång i tiden i ett SJ-lok.

seventeendoors_121klarbseventeendoors_090klarbseventeendoors_028klarbseventeendoors_196klarb

Bilderna från barnrummet kom inte heller med i Residence. Barnen har ju egentligen var sitt rum men de delar ändå, och på så sätt har vi ett rum till världens bästa mormor som ofta sover över.

seventeendoors_161klarbulrika_070lev

Ja, och så har jag ju varit dålig på att visa mig själv här på bloggen men här är jag alltså. Hoppas att ni gillade rundturen nu, och tack för att ni kikar in. Nu önskar jag er alla en fin fredag!

seventeendoors_559klarb

Hi this is me and welcome to my place!

Foto: kristofer Johnsson

Styling: Pella Hedeby

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.