DV_Bloom_Ceen_extra

Vårvinter – bitterljuvt och alldeles underbart!

Vårvinter! Denna tid som är så bitterljuv. Längtan (så att det värker i bröstet!) efter våren som känns så oändligt långt borta, samtidigt blir det ljusare och ljusare om dagarna. Nu kan en även äntligen ägna sig åt våriga bestyr så som att fröså blommor och grönsaker, om man är en sån som håller på med sånt.

Men det känns ändå omöjligt att det kan komma en tid då en inte behöver ha sin varma, fula vinterjacka, då en kan sitta på en filt i en park och solen fortfarande lyser klockan nio på kvällen då fåglarna kvittrat och träden står i blom. Den tiden är den allra bästa tycker jag.

Vårvinterblommor är underbart vackra och här har jag använt ranunkel och anemon, men hur tar man hand om dom? Ranunkel och anemoner har mjuka stjälkar och vill ha svalt vatten. Dom ska inte ha för mycket vatten i vasen eftersom att det finns en risk att stjälken ruttnar då. Byt gärna vatten varannan dag. Om du orkar så blir dom öven glada för ett nytt snitt. Blommorna gillar även att stå svalt.

En dröm jag har är att designa en vaskollektion! Tänk vilken lycka att designa dom där vaserna som jag vill ha men inte har hittat i handeln. Någon som vet hur det går till att designa en kollektion? Kanske något stor företag därute som vill ta in mig som designer? =)  Holla!

Här kommer iallfall lite vasinspo och vårvinter-blommor.

Bilderna är tagna av min grymma syrra Ceen Wahren, kolla in henne här! 

Trevlig helg och kram! -Nika 

 

4
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.