brollop-lydinge-sateri-014

Bröllopslokaler runt Stockholm

Här kommer lite tips på bröllopslokaler runt om Stockholm. Dessa är ställen där jag har varit på själv eller har levererat blommor till och därför har irl koll på. (irl=in real life)

Lador och lantligt: I lador brukar man få ta med egen mat och dryck vilket får ner priset en del. Dock blir det lite mer jobb för er att anordna.

Foto: Matilda Söderström

Lydinge Säteri: Superfin lada som ligger på landet utanför Uppsala. Pittoreskt och mysigt!

 

Foto: Matilda Söderström

Rosenhanska: Ett vackert gammalt magasin. Här finns alla möjligheter att pynta loss!

 

Rönninge by: Ligger i Täby, väldig nära stan alltså.  Fin lada, med dålig hemsida. =)  Jag gjorde en stylad fotografering därifrån för några år sen. Ska dela med mig av den snart så får ni se mer från ladan.

Bogsta By: Ligger utanför Nyköping. Vacker lada i vacker omgivning.

Slott och herrgårdar.  Vill ni ha en lyxig känsla på er stora dag? Vad passar då inte bättre än att gifta sig på ett slott eller herrgård?

Noors slott: Mysigt träslott nära Arlanda. Vacker slottspark perfekt för en utevigsel.

Rånäs slott: Detta är verkligen ett slott i dess rätta bemärkelse. Vackra rum, vidsträckta gräsmattor och majestätiska salar. Här finns också spa och bastu.

Krägga herrgård : Krägga herrgård ligger vackert på landsbygden vid Ekolsundsviken, i närheten av Bålsta. Här kan du basta vedeldad bastu och bada i spapool vid vattnet. dDet serveras även afternoon tea och skaldjursfredag.

Wenngarn slott: På Wenngarn i Sigtuna händer det mycket spännande, yoga, ponnyridning, loppis och orangeri är några av dom saker som Wenngarn har att bjuda på. Allt i vacker och lantlig miljö.

 

Citybröllop:

Det finns naturligtvis tusen lokaler i stan men här kommer en som jag tycker är lite extra häftig:

Foto: Matilda Söderström

Skyddsrummet. Har även gjort en stylad fotografering där. Lovar att lägga ut den också snart!

 

Annat:

Båven Country Lounge: I vacker lantlig miljö kan du bo bekvämt i nyrenoverade rum. Avskilt och perfekt för en hejdundrande bröllopsfest!

Detta var ett axplock av bröllopslokaler runt vår huvudstad som jag kom på from the top of my mind.  Hoppas att det har hjälpt någon på traven i sökandet efter den rätta lokalen.

Kram –Nika

4
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.