_S0A6281

Blomstermoln på Fåfängan

Hej! Kikar in här mellan bröllopen och blomsterstöket.

I fredags gjorde jag ett roligt event för Daniel WellingtonFåfängan i Stockholm. Det var Hoss Agency som låg bakom eventet.

Jag har länge varit sugen på att göra ett blomstermoln och i fredags fick jag det! Jag gjorde en installation med brudslöja i taket på Fåfängans lusthus. Från molnet ”regnade” det ner klockor.  Och så lite blommor längs väggarna på det. Här kommer cirka 100 bilder eftersom att jag inte kunde välja:

Party people!

Middagsbordet pryddes av gröna blad, pioner, dahlior, tistlar och rosor. Och så klockor förstås!

Verkar ha varit ett bra event av bilderna att döma! =)

Tack och hej! -Nika 

ps. Snart ska jag visa massor med fler bilder från Margaux Dietz bröllop..

3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny