bloggforum2

Bloggforum 2014

bloggforum bloggforum1 bloggforum2

I söndags checkade jag in på Scandic Rubinen för att delta i årets Bloggforum som Frida och Helén på Trendenser har ordnat med bravur. Två fullspäckade dagar fyllda med intressanta föreläsningar, fina möten med bloggkollegor, god mat och bra diskussioner. Älskar när huvudet är fyllt med nya tankar och inspiration som det är efter sådana här dagar. Fler bilder från träffen hittar ni hos bland andra By Emma, Piazzan, Tess, room by sofieInredningshjälpen, Trettiosjukvm, MormorsglamourPeppar & Vanilj och Hannasinspo. Jag kan även rekommenderar att ni kikar in under #bloggforum2014 på instagram där nu hittar massor med bilder från dagarna.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.