jongmee.kim.illustration.tumblr.1

Botanic Garden

04_willow_blue.ashx 06_blush_botanic.ashx

02_blue_eucaluptus.ashx

Sedan en tid tillbaka har jag följt den danska textil och tapet designern Helene Blanche på pinterest, helt enkelt för att jag beundrar hennes arbete och tycker om hennes samling av mönster. Till historien hör även att att jag är på jakt efter en passande tapet till vårt kök och kanske även hall så det var på den vägen jag hittade till henne. Därför blev jag så glad när jag nåddes av nyheten att hon nu har designat en ny tapetkollektion för FIONA som säljs hos Flügger färg. Kollektionen heter Botanic Garden och inspirationen till de nya mönstren kom under en promenad i Köpenhamns botaniska trädgård. Mönstren utgör en nytolkning av naturens välbekanta siluetter med fokus på det handmålade uttrycket. Läs mer om kollektionen och arbetet bakom samt fler bilder här! Förutom att tapeterna är galet fina gillar jag även pressbilderna. Har tyvärr ingen aning om vem som har fotat och stylat dessa men ska försöka ta reda på det, om inte någon bättre påläst läsare vet? Nu vill jag ta mig till en återförsäljare omedelbart för att ta hem ett helt gäng tapetprover. Mina favoriter är Willow,  Botanica och Eucalyptus.

Foto: Flügger färg

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny