utkast-instagram

Kustfolk 2015

utkast-instagram

I helgen är det äntligen dags för Kustfolk i Varberg igen. En kreativ marknad där en blandad skara av formgivare och kreatörer samlas och har det härligt en helg.

Jag har inte varit med som deltagare tidigare utan bara varit besökare men i år tog jag mig mod att paxa ett alldeles eget marknadsbord. Jag ska nämligen sälja helgbuktter och kransar i samarbete med Blomrum. Vid min sida har jag min vän och kollega Cecilia Hedin och så omges jag av en hel handfull av andra duktiga och härliga människor så detta kan inte bli annat än bra. På bilden ovan ser ni de övriga deltagarna.
Vi håller till på Birger Svenssons väg 16 i Varberg, även kallat Brukstorget.

I närheten finner du LA: BRUKET‘s showroom, som har extraöppet denna helg, och Röda Korset som har sin julmarknad samma helg. Restaurang Bruket kommer servera något gott och ätbart utanför på torget och fotograf Don´t Blink som håller till i området kommer också ha happenings. När du ändå är i krokarna tycker jag även att du ska besöka Marie som ordnar med Jul på Håkesgård, titta så härligt det ser ut att bli!

Mer information om marknaden finner du hos Kristin som är en av initiativtagarna till Kustfolk. Kolla in dessa inlägg:

Kustfolk 2015

Laddad inför nästa helg – du kommer väl?

Jag hoppas att vi ses – varmt välkommen!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny