Kvällssol

Åh ljuvliga kvällssol. Min man har tagit ner lite träd bakom huset så nu har vi lite mer kvällssol. Bättre blir det ju i sommar när solen står högre! Sixten njuter av utelivet och upptäcker världen. Han håller sig ganska nära oss ändå men det tycker jag bara känns skönt, vi har ju trots allt rävar som strosar omkring på åkrarna… Jag har rensat upp i rabatter och odlingslådor och ställt dit en extra pallkrage, förra året proppade jag ner alldeles för mycket i de som fanns haha… 

I helgen har vi mest varit utomhus, grejat på gården och barnen har lekt med kompisarna som bor på gatan. Studsmattan som knäckts av snön är lagad, hönsen strosar fritt lixom Sixten och livet börjar kännas rätt härligt. Bara ett par dagar kvar nu innan vi får åka till Grekland också! Börjar få lite resfeber!!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. lorissa lovebomb

    det är så idylliskt! Jag vill hoppa in i bilderna ?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.