God morgon sommar

Inlägget publiceras i samarbete med Vinga Home.

Så härligt det var att komma hem från Kreta, till ett grönskande Sverige. Det var snöhögar när vi åkte och grönt gräs, utslagna björkar och liv i rabatterna då vi kom hem. Igår slog häggen ut. Tänk vad det kan hända mycket på bara en vecka! Jag ska skriva ett inlägg om resan sedan, just nu har jag massor av jobb som väntat på mig här hemma som jag tänkte ta itu med.

Jag har även massor av roliga planer, hoppas få tid till de projekten med. Göra om hallen och Wilhelms rum, liten renovering av köket, makeover av lekstuga, göra fint i trädgården, plantera lite träd osv. Skulle ju helst vilja göra allt på nu en gång men får börja med en sak tror jag haha! Sen ska jag förbereda inför loppis också, på söndag är ni alla välkomna hem till mig då jag har massor av fina saker till salu. Mer info kommer om det!

När vi åkte hem från Grekland hade jag först ångest och tänkte på allt jag skulle hinna med under helgen innan arbetsveckan startade, men sen ingår jag ju att mitt jobb faktist är allt det där jag skulle göra och jag kan numera göra det på arbetstid. Underbar känsla vill jag säga. Njuter!!!!

Njöt även av en lång morgon med barnen, de är glada att vara hemma med SIxten och alla leksaker, jag tog en kopp kaffe i sängen. Den fina skärbrädan kommer från Vinga Home och hittas här, med rabattkoden baravickan så får ni 20% rabatt på hela köpet!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny