Att göra egna buketter

Inlägget publiceras i samarbete med Interflora.

Hej!

Kan ni gissa hur glad jag blev över senaste blombudet? Färdiga buketter i all ära men jag tycker det är roligt att komponera ihop dem själv! Jag brukar alltid utgå från en känsla och vet inte alls hur det kommer sluta föränn jag är nöjd!

Se här i den stora vasen, vilken skatt! Jag tänkte visa er vad jag gjorde för buketter av alla blommor!

Den första buketten fick bli någon slags vildbukett, som att allt vore plockat i trädgården. Vild och spretig, precis som jag älskar dem!

Den andra buketten blev så fin tycker jag och är lite mer som att man slitit upp dem från perennrabatten. Snacka om sommarkänslor!! Längtar tills det blommar i mina egna rabatter!

Sist men inte minst, det var några enstaka blommor kvar. I vanliga fall hade jag satt dem i små glasflaskor eller små vaser och ställt på små ställen, exempelvis i badrummet och i hallen. Men det grönskar ute så jag klippte in lite grenar från den blommande häggen och den inte alls blommande syrénen som en somrig utfyllnad. Häggen doftar ljuvligt men man får se upp så man inte tar in för mycket, den doftae starkt och i hög dos luktar den som kattpiss haha.. Ja, jag har testat. Tog ett tag innan jag insåg att det inte var kattens fel!

Jag är ingen florist och trots workshopen med Nika så fattar jag inte det där med att binda buketter. Men jag älskar när det är lite spretigt och operfekt så mig gör det inget!

1
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Kika gärna in på min tävling ?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny