Event hos Lidström & Nyberg

Hej!

Att var influencer i Norrland har varit rätt dött, det händer inget här, inga event eller pressvisningar. Allt händer där i söder och man kan ju inte gärna åka fram och åter bara för ett par timmar. Men vet ni, nu börjar det hända grejer i Umeå! Äntligen!

Jag missade tyvärr VIP-kvällen hos Attityd Exclusives i Umeå då vi var i Grekland just den kvällen. Men förra veckan var jag tillsammans med ett stort gäng influencers från Umeå inbjudna till Lidström & Nyberg. Book release för deras nya bok Barnens stora kokbok, och en supermysig kväll med experthjälp från Canon och Cyberphoto och en workshop med fotoutmaningar. Det var verkligen jätteroligt, trevligt att träffa alla också! Så fint ordnat!

I juni väntar en kväll med Ikea Umeå också, ska bli jättekul! Jag är så glad att det äntligen börjar hända något här uppe i Norr!! Yeeey!

Jag tänkte bjuda er på lite bilder från kvällen med Clara och Anna-Karin, resultatet av fotoutmaningarna! 🙂 Vi hade i uppgift att bl.a fota ett barn som bakar, göra och fota ett stilleben (vi valde att göra en “lyxfrukost”) och så mingelbilder. Här kommer mina bästa!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.